Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis

Shanghai Yinma Marking Co., Ltd.

Van goede kwaliteit Handbediende Inkjet-printer voor verkoop
De kwaliteit van de machine van de vezellaser is zeer goed. Geschikte prijs. _Ik kopen het hier volgende tijd.

—— Jose Alves

de dienst is Bevredigend, is het antwoord in time.

—— lury groen

Goede kwaliteit en goede service. U bent een betrouwbare partner.

—— Dan Huckans

Als zelfde prijs, is hun Inkjet-printer beter dan anderen.

—— Danie Steven

Uw transportbanden zijn van goede kwaliteit, hopen om met u samen te werken daarna tijd.

—— Zahid Wasim

Wij ontvingen alle pakketten. Alles is zoals verwacht. Uw Co2-ym-1210B lasermateriaal loopt stabiel op onze hoge snelheidsproductielijnen. Wij zullen een goede orde hebben. Dank

—— CharlesD

Van u bent UVinkjet-printers getest. _het gaan globaal zeer goed. Dank u!!

—— Hide.K

Schip op het allerlaatste moment, zich Verheugt op de volgende samenwerking.

—— Joe Bena

Ik ben online Chatten Nu

Shanghai Yinma Marking Co., Ltd.

1 2 3 4 5
Shanghai Yinma Marking Co., Ltd. Shanghai Yinma Marking Co., Ltd. Shanghai Yinma Marking Co., Ltd. Shanghai Yinma Marking Co., Ltd. Shanghai Yinma Marking Co., Ltd.
Kantoorgebouw Product Showcase Werkruimte Certificaat en steekproefvertoningsgebied De 10de verjaardag van Shanghai Yinma

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Verdeler/groothandel
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Yinma
Aantal werknemers : 100~120
Jaarlijkse omzet : 1500000-3000000
Opgericht Jaar : 2010
Export pct : 50% - 60%

 

Shanghai Yinma die Co., Ltd merken werd opgericht in Januari 2010, voltooide de voorraadhervorming in 2017, en een lijst maakte van op de Wetenschap en Technologieinnovatieraad van het Handelscentrum van het de Voorraadvertrouwen van Shanghai (Yinma die, code merken: 300192). De belangrijkste zaken van het bedrijf zijn automatisch verpakking, het vullen materiaal en het merken van traceability systeem research& ontwikkeling en ontwerp, daarnaast, toepassingsbevordering en product import&export, met de zelf-invoer en de uitvoerrechten. In 2015, ging het bedrijf de certificatie van de kwaliteitsbeheersysteem van ISO 9001 over, en werd gesteund door de Wetenschap en de Technologieinnovatiefonds van Shanghai.

 

Shanghai Yinma heeft de capaciteit van het automatische productie, vullen, verpakking en het palletiseren, en merkend in de zuivere drinkwater, drank, voedsel en specerijindustrieën. Wij hebben de stabiele en uitstekende kanalen van de productlevering en partners, en correct productielijnontwerp, productielevering, marktontwikkeling, het opdragen en installatie, het proces van de naverkoopdienst en beheersysteem.

 

Shanghai Yinma heeft een professionele technologieonderzoek en een ontwikkeling van uitstekende kwaliteit en ontwerpteam, met intelligent productie en verpakkings professioneel ontwerpcentrum en het merken van materiaal en het laboratorium van de technologiedemonstratie. Met een aantal nationale gebruiksmodeloctrooien en andere octrooien wat onder proces van controle is.

Shanghai Yinma heeft de uitvoer ervoer in multi-reeksen, het diverse vullen van, de verpakking van, het merken van en het coderen van materiaal. Momenteel, zijn zijn producten uitgevoerd naar meer dan 30 landen in Azië, Afrika, Zuid-Amerika, Oceanië, Europa en andere regio's.

 

Shanghai Yinma die Co., Ltd merken bevestigt het marktconcept eerst „technologie, de dienst op bestelling, integriteit eerst, gemeenschappelijke ontwikkeling“, en verstrekt een goede technische ondersteuning voor verpakking en het merken, aanbeveling (selectie) van hoog rendabel automatisch verpakking en het vullen materiaal, en intelligente het merken producten in de woeste marktconcurrentie.

Shanghai Yinma heeft bureaus in Shanghai, Changzhou, Hefei, Wuhan, Peking, Guangzhou gevestigd en Yantai, kunnen wij de snelle dienst van 24 uur voor Yinma-klanten verlenen.

 

Van bedrijfs Shanghai Yinma filosofie:

 

1. De visie van het bedrijf: om de intelligente de verpakking en het coderen van de industrie te leiden technologie;

 

2. Het de ontwikkelingsdoel van het bedrijf: om een belangrijke provider voor de belangrijkste technologieën te worden van het economische Intelligente Vullen en het coderen van Internet van Dingen;

 

3. De de kernwaarden van het bedrijf: eerlijkheid en samenwerking, het werk samen om de toekomst te winnen;

 

4. Opdracht van het bedrijf: om de dromen van de werknemer te realiseren, winst voor investeerders te krijgen, waarde voor gebruikers te tonen, en voordelen voor de maatschappij te creëren.

Contactgegevens
Shanghai Yinma Marking Co., Ltd.

Contactpersoon: Mr. Zhang

Tel.: +86 15821538145

Fax: 86-021-67865570

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)