Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
NIEUWS
Thuis ProductenAutomatische vulmachine

Volledig Automatische het Vullen Machine voor Verse Sapdrank 4000 Flessen/Uur 500 ml

Volledig Automatische het Vullen Machine voor Verse Sapdrank 4000 Flessen/Uur 500 ml

Fully Automatic Filling Machine For Fresh Juice Beverage 4000 Bottles / Hour 500 ML

Productdetails:

Plaats van herkomst: Shanghai
Merknaam: Yinma
Certificering: ISO9001
Modelnummer: Automatische vulmachine

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: onderhandelingen
Prijs: negotiation
Verpakking Details: uitgerookte houten verpakking
Levertijd: 14 het werkdagen
Betalingscondities: L / C, T / T
Levering vermogen: 10 eenheden per maand
Contact nu
Gedetailleerde productomschrijving
Type: VOLLEDIG AUTOMATISCH Snelheid: 4000 flessen/uur
Toepassing: Verse Sapdrank

Volledig Automatische het Vullen Machine voor Verse Sapdrank 4000 Flessen/Uur 500 ml

 

Gedetailleerde Productomschrijving
 
  Apparaatnaam model Hoeveelheid
1 De Machine van de rolselectie Gxj-2
2 de surfende wasmachine van het typefruit Gxj-2
3 verpletterende juicer eenheid Pzj-2,5
4 tijdelijke opslagtank 500L
5 drankpomp WSB3-15
6 trillende filter XSK1000-1S
 
De Machine van de rolselectie
 

Materiaalstructuur en het werk principe: Het materiaal gaat de machine van de voedende vultrechter door de vervoerende rol, het kader, het transmissiedeel, de inham en de afzetvultrechter in, enz.

Onder de actie van ernst, wordt de grondstof gelegd vlak op de oppervlakte van de rol. Aangezien de rol hieronder in contact met het niet-metalen spoor is, roteert de rol in dezelfde richting terwijl het roteren (horizontale beweging). Na zich onophoudelijk het roteren en het bewegen aan de lossingsrichting aan het volgende proces, kan de exploitant de ongeschikte vruchten en de groenten ontdekken om de kwaliteit van het product te handhaven;

 

de surfende wasmachine van het typefruit

 

 

Het apparaat is geschikt om grondstoffen van vruchten en groenten schoon te maken;

Het werk principe: De machine bestaat uit verscheidene delen zoals rek, watertank, ventilator (pomp), hijstoestel, doorgevende spoelende pomp, transmissiedeel, enz.

wegens de aanwezigheid van wind (druk) in het water, de vruchten en de groenten zijn krachtig getuimeld en in het water bewogen. Het waswater wordt onder druk gezet door de doorgevende spoelende pomp aan de inhampijp, en die de richting van de pijp is regelbaar, en het hoge drukwater - door de pijp wordt bespoten kan Spoeling opnieuw en afwijking zijn naar de uitgangsrichting. De uitgang is uitgerust met een hijstoestel, is de snelheid van het hijstoestel regelbaar (pas de snelheid van het hijstoestel aan de vereiste productiecapaciteit aan), en de gewassen vruchten en de groenten worden verzonden naar het volgende proces;

 

verpletterende juicer eenheid

 

Voltooi automatisch de het verpletteren, het juicing en het slakken vormen procédés;

Deze machine is hoofdzakelijk geschikt voor het verpletteren en het juicing van diverse bessen, pitvruchtvruchten en diverse groenten, zoals: tomaten, ananassen, appelen, sinaasappelen, peper, spinazie,

Gember en andere het plantaardige verpletteren;

Structuur: Het materiaal is hoofdzakelijk samengesteld uit het verpletterende apparaat in de voedende vultrechter, de voor netto steunzetel, de spiraal, de filter, de saphouder, de achtersteun, en de tank van de slakkenlossing.

De samenstelling van de delen, wordt het linkereinde van de spiraalvormige belangrijkste schacht gesteund in de huisvesting van het stroomlager, wordt het rechtereinde gesteund in de het lagerzetel van de handschacht, en de motor wordt gedreven door een paar v-Riem aandrijvingsschroeven;

Het werk principe: Het belangrijkste onderdeel van het materiaal is de installatie van het verpletterende apparaat op de voedende vultrechter. Er is een vliegend mes op de rotor. Het vliegende mes wordt bevestigd rond zijn eigen as.

Het hiaat van het bodemmes roteert, zodat het fruit en de groente in 3-10 mm, direct in het spiraalvormige systeem van de sapextractie gebroken zijn. Het belangrijkste onderdeel van het spiraalvormige sap wordt samengesteld uit een spiraal. De spiraalvormige diameter van de spiraal stijgt geleidelijk aan langs de richting van de slakkenuitgang en de hoogte geleidelijk aan dalingen. Wanneer het materiaal spiraalvormig wordt vooruitgegaan, wordt het volume van de spiraalvormige holte verminderd om een pers van het materiaal te vormen. De richting van omwenteling van de spiraalvormige belangrijkste schacht wordt bekeken van de voervultrechter naar de slakkengroef in een richting met de wijzers van de klok mee. De grondstof wordt toegevoegd aan de voervultrechter, onder de vordering van de spiraal wordt gedrukt, en de gedrukte sapstromen door de filter in de bodem van juicer, en het afval wordt door het ringvormige die hiaat gelost tussen de spiraal en het verminderde gedeelte van de drukverordening die wordt gevormd. De beweging van het druk regelende hoofd in de asrichting kan de grootte van het hiaat aanpassen. Voor met de wijzers van de klok mee (wanneer het draaien van de handwiel dragende zetel van de het onttrekken groef van het materiaal aan het het voeden vultrechtereind, wordt het druk regelende hoofd gedraaid aan de linkerzijde, wordt de kloof gedicht, en het hiaat wordt vergroot.) De grootte van het hiaat wordt veranderd, d.w.z., de slakken wordt aangepast. De weerstand kan het slakkentarief veranderen, maar als het hiaat, onder sterke uitdrijving te klein is, zullen enkele slakkendeeltjes door de filter samen met het sap worden uitgedreven. Hoewel het sap wordt verhoogd, is de kwaliteit van het sap vrij verminderd. De grootte zou volgens de specifieke procesbehoeften van de gebruiker moeten worden bepaald;

 

tijdelijke opslagtank

 

 

De tank is een vierkant of rond single-layer, verticaal open sanitair schoon containermateriaal, dat vaak in geneesmiddel, biotechniek, voedsel, drank en andere industrieën wordt gebruikt.

Het midden tijdelijke als buffer optredende voor apparaat wordt gebruikt, en de jasje, van het hittebehoud en het bewegen structuur kan volgens de procesvereisten worden toegevoegd;

 

drankpomp

 

Het wordt gebruikt om melksap, sojamelk, sapdranken en gelijkaardig vloeibaar voedsel te vervoeren. Het heeft eenvoudige structuur, stabiele verrichting, voldoende lift, veilig en betrouwbaar.

Mooie makkelijk te gebruiken verschijning, enz.

Structurele samenstelling: bestaat uit hoge snelheidsmotor, het lichaam van de roestvrij staalpomp, de driepoot van de staalpijp, enz.

Het deel van de pompoverstroming wordt gemaakt van roestvrij staal.

 

trillende filter

 

Geschikt voor onderzoek en vloeibare filtratie van gepoederde en gekorrelde materialen in diverse industrieën;

Het werk principe: Deze machine gebruikt de zware hamer (uit zijn evenwicht gebracht die gewicht) op de hogere en lagere kanten van de motorschacht wordt geïnstalleerd de roterende motie van de motor in horizontaal en verticaal om te zetten.

De geneigde driedimensionele beweging, en dan de beweging worden overgebracht aan de het schermoppervlakte, zodat het materiaal en ingewikkeld op de het schermoppervlakte wordt uitgebreid. Het trillende scherm heeft de voordelen van lang spoor van het materiële lopen en hoge bezettingsgraad van het schermoppervlakte. Het aanpassen van de fasehoek van de hogere en lagere einden van de hamer kan het bewegingsspoor van het materiaal op de het schermoppervlakte veranderen. Het materiaal kan fijn worden gezeefd en de waarschijnlijkheid gezeefd. Gesorteerd.

Het contactdeel van het materiaal met het materiaal wordt gemaakt van roestvrij staal en voedselrangrubber, en de verbinding is het rubber van de voedselrang.

 

De bouw van het Yinmateam:

 

Het Embleemco. van Shanghai Yinma, Ltd (vroeger: Van de het Embleemtechnologie van Shanghai Yinma Co., Ltd), sinds zijn onderneming, hebben onophoudelijk talenten door gelijkheidsaansporingen en ander beleid aangetrokken. Momenteel, heeft het bedrijf meer dan 100 werknemers, waaronder meer dan 20 beheerspersoneel en 16 R&D-teams. Tegelijkertijd, werkt het met Donghua-Universiteit en de Universiteit van Shanghai samen, en stelt universitaire professoren als technische adviseurs tewerk.

 

Ons team wordt geleid door CEO Baodong Shen en Technische Directeur Hua Li en uit de takken van Shanghai, van Hefei en Changzhou-samengesteld.

 

De dienst

Yinma verleent de éénjarige vrije garantie en levendienst voor de gehele machine of het project van de Inkjet-printer, traceability systeem en andere producten.

 

1. Voor producten die de binnenlandse marktprijs (FOB) uitvoeren, Yinma-is het Bedrijf slechts verantwoordelijk voor binnenlandse levering, installatie en het opdragen, opleiding, enz. Voor het Inkjet-in het buitenland gebruikte codagemateriaal, lasermateriaal, enz., zal Yinma telefoonraad geven. De toebehoren kunnen van binnenlandse prijzen genieten, maar de vracht is onafhankelijkheid.
2. Voor het direct-uitvoert codagemateriaal, zullen die de yinmadiensten overeenkomstig de termijnen van de dienst worden uitgevoerd door beide partijen worden goedgekeurd.
3. Als de buitenlandse klanten nodig hebben, kan Yinma de diensten overzee verlenen. De prijs is: USD 150/day + vervoersprijs + reiskosten.
4. De toebehoren voor materiaalonderhoud zullen worden vereist volgens binnenlandse onderhoudsnormen worden geladen die.

 

Contactgegevens
Shanghai Yinma Marking Co., Ltd.

Contactpersoon: Haozhou Zhang

Tel.: +8618817828749

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

Andere Producten